Veelgestelde vragen

In de webshop van Goudsmid Wouters kan je via iDeal en creditcard betalen. Ook kan je jouw cadeaubon online inwisselen.

In de winkel kan je zowel contact als via pin betalen. Ook hier kan je jouw cadeaubon verzilveren.

Wanneer jouw order geplaatst is gaan we voor je aan de slag! De sieraden worden met de grootste zorg verzameld en indien van toepassing gemaakt. Waarna jouw order zo snel mogelijk bij je wordt bezorgd.

Je kan jouw sieraad binnen 14 dagen na aankoop ruilen. Dit geldt voor de standaard producten. Producten die op aanvraag zijn gemaakt kunnen helaas niet geruild worden.

No worries! Je kan jouw sieraad binnen 14 dagen ruilen.

Wij meten met liefde jouw ringmaat op in onze winkel in Hapert.

Je kan jouw cadeaubon zowel online als in de winkel besteden.

Wij helpen je graag bij het samenstellen en ontwerpen van het prefecte sieraad. Kom eens langs in onze winkel en samen zorgen we dat het perfecte sieraad gemaakt wordt. Alles kan!

Wij hebben onze service hoog in het vaandel staan. We proberen ons altijd open te stellen voor opmerkingen en hiervan te leren. Als je een klacht hebben kan je ons bereiken op de manier dat dat voor jou het fijnste is, via de telefoon, mail of langskomen in de winkel. Hier vind je onze contactgegevens.

Dit is afhankelijk van jouw wensen. Gemiddeld is de levertijd van een product wat op maat gemaakt wordt 2 of 3 weken.

Wij vinden onze service erg belangrijk. Daarnaast werken wij uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. Uiteraard kan het wel eens gebeuren dat er een sieraad kapot gaat. Hiervoor kan je altijd langskomen in onze winkel in Hapert, dan kijken we of we het product ter plekken kunnen repareren of dat er wat meer tijd in gaat zitten.