Garantie & retourneren

U heeft recht op wettelijke garantie op onze sieraden. Dit betekent dat u van ons deugdelijke sieraden kunt en mag verwachten. Heeft u onlangs een sieraad bij ons besteld en is er sprake van een mankement? Stuur ons dan een mail via janne@goudsmidwouters.nl

Garantieperiode

Sieraden met een mankement bij levering dient u binnen 1 maand na levering aan ons te melden via onze mail.

Op onze sieraden zit een garantieperiode van 6 maanden. Dit betekent dat wij gedurende deze tijd, gerekend vanaf de levering, de afwezigheid van gebreken garanderen. Gedurende de garantieperiode heeft u recht op kosteloze reparatie of vervanging van uw siera(a)d(en).

In het geval van reparaties bedraagt de garantieperiode 3 maanden. Dit betekent dat wij gedurende deze tijd, gerekend vanaf de levering, de afwezigheid van gebreken garanderen voor zover de gebreken betrekking hebben op de door ons gerepareerde/vervangen onderdelen. Gedurende de garantieperiode heeft u recht op kosteloze vervanging van gebrekkige onderdelen.

Sieraden met een mankement na de genoemde perioden, vallen niet meer onder garantie.

Let op: wij staan niet in voor mankementen die na levering zijn ontstaan als gevolg van ondeskundig gebruik of gebrek aan zorgvuldigheid uwerzijds of die het gevolg zijn van veranderingen die u of derden aan het sieraad hebben aangebracht.

 

Retourneren

Is het sieraad toch niet helemaal wat u had verwacht? Dan kunt u het sieraad makkelijk retour sturen.
Let op: het retourneren is op eigen kosten en risico!

Wat moet je doen?

  1. U meldt uw retour binnen 14 dagen na ontvangst aan via janne@goudsmidwouters.nl.
  2. U stuurt binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour het sieraad op naar ons bezoekadres in Hapert. Het product dient onbeschadigd te zijn en voor zo ver dit mogelijk is, in de originele verpakking terug te zenden. U kunt ook het sieraad (laten) afgeven in onze winkel in Hapert.

 

Retourrechten

Let op! Op aanvraag gemaakte sieraden speciaal voor u ontworpen, kunnen niet retour worden genomen. Zie hiervoor de Algemene Voorwaarden.

 

Terugbetaling

Na ontvangst van uw geretourneerde siera(a)d(en) ontvangt u uiterlijk binnen 14 dagen het geld terug op uw rekening. Als u het sieraad in de winkel komt afgeven, geven wij het geld voor het geretourneerde sieraad in contanten.

 

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over uw garantie, twijfelen of uw sieraad nog onder garantie valt of een vraag hebben over het retourneren van uw sieraad, dan kunt u contact opnemen via janne@goudsmitwouters.nl

Voor aanvullende bepalingen over de garantie en het retourneren kunt u kennisnemen van de Algemene Voorwaarden.